top of page

zo 02 okt

|

Gent

Clean up cup

De Clean-it-up CUP - 2022 is een regatta vuilvissen, ploggen, pliken & plandelen georganiseerd door DOKano, Decathlon, Deelbootjes BUUT, Buurtkajaks Gent, Ohne Gent en CUP. Tijdens de editie 2022 gaan we de strijd aan tegen drijfvuil & zwerfvuil van het Houtdok tot het Keizerpark (en vice versa ;-))

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Clean up cup
Clean up cup

Tijd en locatie

02 okt 2022, 13:00 – 17:00

Gent, Chinastraat, 9000 Gent, België

Gasten

Over het evenement

Buut voorziet twee boten, in ieder boot kunnen 5 personen, voor de boten moet je niet betalen maar deelname aan de Cup kost 5 euro per volwassenen en 3 euro per kind.

Op deze manier maken we de zone tussen het Houtdok en Keizerpark helemaal vrij van drijfvuil, bermafval & zwerfvuil en gaan we voor een leuke interactie tussen verschillende buurten en zorgen we voor bewustwording rond afval.

Samen voor meer schoon water. Samen voor nieuwe & schone dokken. Samen voor een duurzame & schone stad. Iedereen wint!

Natuurlijk voorzien we beloningen. Het team die per persoon het meeste afval verzamelt, krijgt de Clean-it-up CUP (beker), die gemaakt is van opgevist afval. Ook het team die het best sorteert & die met de origineelste vondst, krijgt een leuke prijs.

Elke deelnemer gaat naar huis met een duurzame Clean-it-up-bag, vol inspirerende goodies, gevuld door onze partners die samen met ons streven naar een afvalvrij leven.

Vanaf 13u kunnen jullie aanmelden op Houtdok of in het Keizerpark, het startschot wordt gegeven om 14u.

Een 3-tal dagen voor de CIU-cup krijgen jullie nog een mail met alle nodige info!

Per ingeschreven volwassen persoon vragen we €5, per kind €3.

Tickets

  • Clean up cup Buut ticket

    € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page